Autorijschool Groningen
Wachtlijst 3 maanden

Natasja Lamein

Natasja Lamein

Toen ik begon met mijn rijlessen, vol zenuwen, kwam Willem mij thuis ophalen. Ik heb eerlijk verteld hoe spannend ik het vond en hij wist me goed gerust te stellen. We zijn samen naar een rustige plek gereden en daar mocht ik achter het stuur. We hebben samen een stukje gereden en na enige tijd, kreeg ik de vraag “durf je het aan om zelf naar huis te rijden?” Zo gezegd zo gedaan. Ik ben zelf naar huis gereden!
Na vele prettige en plezierige lessen was het tijd voor mijn theorie examen. Rijschool Willem helpt je daar ook super goed mee! Je vragen kun je altijd stellen tijdens de lessen en dan krijg je een uitgebreide uitleg..
Eenmaal geslaagd voor mijn theorie-examen, was het tijd om me voor te bereiden voor mijn praktijkexamen.We hebben er samen naar toe gewerkt en het goede werk van Rijschool Willem en mezelf werd beloond! Mijn rijbewijs in één keer gehaald!
Willem van Rijschool Willem is een rustige en inlevende instructeur, hij weet zich precies aan te passen aan hoe je zelf bent en hij zorgt er altijd voor dat je je op je gemakt voelt tijdens de lessen. Alles gaat in overleg en het betalen in termijnen is geen enkel probleem. Hij houdt rekening met de mensen die een kleine portemonnee hebben!
Mijn voorkeur gaat uit naar Rijschool Willem! Wil je ook een rustige en vriendelijke instructeur en wil je snel je rijbewijs halen, meld je dan snel aan bij Rijschool Willem!

Contactgegevens

Rijschool Willem
Clausstraat 2A
9744 EH Groningen

Telefoon: (050) 230 96 30
Mobiel: 06 - 1497 72 24
E-mail: info@rijschoolwillem.nl